S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
tel. kontakt: + 420 605 307 857, e-mail: ziva-strava@email.cz
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500,-
Časté akce a slevy
Sledujte náš facebook
Kvalitní
Raw potraviny
Dárek
Ke každé objednávce

Úvod » Polotovary, přísady na pečení » Hraška na zahušťování bezlepková 250 g CERIA


        

Hraška na zahušťování bezlepková 250 g CERIA

Hraška na zahušťování bezlepková 250 g CERIA

skladem

 

Číslo produktu: ZP293
Výrobce: Ceria
Váha / objem: 250 g
EAN kód: 8594056220045
Nákupem získáte 1 bod
Cena bez DPH : 40 Kč (2 EUR)
Cena s DPH (15 %):
46 Kč (2 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

Hraška na zahušťování bezlepková 250 g CERIA

Tradiční český výrobek Hraška sklízí úspěch v kuchyní již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Můžete s ní zahustit polévky, omáčky, karbanátky i jiné pokrmy. Může ale sloužit i jako náhrada vajíčka.

  • zahustí - polévky, omáčky a jiná jídla
  • nahradí vajíčka - v karbenátku, v bramboráku či plackách
  • tvoří základy pomazánek i dresinků
  • můžete s ní vyrobit fantastický trojobal

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení

Hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.

Skladování

Skladujte na suchém místě.


 

MDk3NzQ5M2
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: