Úvod » Koření, sladidla, dochucovadla » Kakaové máslo natural - dóza 500 g
KAKAOVÉ MÁSLO NATURAL V DÓZE - VE ZLOMCÍCH 500 G
Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům.
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni.
Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Balení: 500 g dóza
Kakaové máslo je možné uchovávat po dobu až pěti let. Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě (ne v lednici).