S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
tel. kontakt: + 420 605 307 857, e-mail: ziva-strava@email.cz
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500,-
Časté akce a slevy
Sledujte náš facebook
Kvalitní
Raw potraviny
Dárek
Ke každé objednávce

Úvod » Polotovary, přísady na pečení » Pudink jahodový bezlepkový AMYLON 40 g BIO


        

Pudink jahodový bezlepkový AMYLON 40 g BIO

Jahodový pudink

na dotaz

 

Číslo produktu: CL101
Výrobce: Amylon
Váha / objem: 40 g
EAN kód: 8594006666985
Nákupem získáte 1 bod
Cena bez DPH : 25 Kč (1 EUR)
Cena s DPH (15 %):
29 Kč (1 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

Pudink jahodový BIO 40 g Amylon

Kvalitní jahodový pudink se hodí pro krásné i obyčejné příležitosti. Vždyť právě ty obyčejné chvilky tvoří naše štěstí.
 
Dopřejte si lahodnou svačinku - teplou i studenou, s ovocem nebo bez něj. Dejte si něco dobrého.
Jahodový pudink se hodí jako svačinka, náplň do dezertů při pečení, skvěle ladí se sladkou omáčkou, jablečným závinem nebo jinou skvělou laskominou.
 

Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Kukuřičný škrob*, sušené jahody* (6 %), barvivo (sušená červená řepa*), přírodní jahodové aroma.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte v suchu.

 

MWQ3N
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: