Úvod » Sladké a slané mlsání » Horká čokoláda San Cristobal 250 g
Užijte si krémově jemnou chuť horké čokolády, která je vyrobena z kvalitních kakaových bobů sušených na slunci v San Cristobal v Dominikánské republice.
Doporučená příprava: Stačí zalít 2 kávové lžičky 2 dcl horkého mléka a dobře promíchat!
Složení: 60 % třtinový cukr, 40 % kakaový prášek.
Suroviny nejsou geneticky modifikovány.
Podíl Fairtrade: 99%
Může obsahovat stopy lepku, sóji a mléka.
Jak to, že může horká čokoláda obsahovat stopy lepku? Vysvětlení je jednoduché: v prostorách, ve kterých se čokoláda zpracovává, se mohou zpracovávat i suroviny obsahující lepek. I když horká čokoláda jako taková samozřejmě žádný lepek neobsahuje, je teoreticky možné, že by mohla být při zpracování "kontaminována" mikroskopickými částečkami lepku, které například zůstanou ve vzduchu, nebo na povrchu. Z legislativních důvodů proto musíme stopy lepku uvádět.
Země původu: Vyrobeno z ručně sklízených výběrových kakaových bobů odrůdy Criolo, které byly
pěstovány a sušeny na slunci v San Cristobal v Dominikánské republice.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1578kJ/374kcal, tuky 8.3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 5.3 g),
sacharidy 64.5 g (z toho cukry 59.9 g), bílkoviny 7.9 g, sůl <0.25 g.
Skladujte v suchu.