Zboží v akci
Top produkt
RAW čokoláda by neměla chybět v jídelníčku žádného vegana a vitariána. Do kakaových bobů totiž příroda nashromáždila nesmírné množství živin.
RAW čokoláda je vyráběna z kakaových bobů, kakaového másla, kakaového prášku a dalších surovin - ovoce, oříšky, semínka apod. přičemž výroba takové čokolády se pohybuje vždy do teploty 42 stupňů, čímž je zaručeno maximální zachování živin.
RAW čokoláda není žádný prohřešek, funguje jako zdroj minerálních látek - hořčíku, draslíku, selenu i zinku. Zlepší Vám náladu, dodá energii a pozvedne mysl.
Při výběru čokolády dbejte na to, aby byla zaručena její kvalita a tím i řádný přísun živin.
V naší nabídce najdete RAW a veganské čokolády od různých značek, můžete si však také vyrobit vlastní čokoládu doma - třeba podle receptů od Zuzky Lužné z knížky Zamilujte se do syrové čokolády.
Veganská čokoláda je potom možností, jak si dopřát něco sladkého bez toho, aniž bychom jedli čokoládu s obsahem mléka a laktózy. Někteří volí veganskou čokoládu z důvodu potravinové alergie, jiní kvůli etické stránce pohledu na stravu. Ať tak či onak, z naší nabídky si jistě vyberete.